Intranet pruebas

Compartir con:

Després de molts ajornaments motivats per la pandèmia i els temporals, vam poder celebrar el campionat d’embarcació fondejada corresponent al 2020 i classificatori per als Espanya d’embarcació fondejada 2021.

Mar Sport va organitzar aquest campionat on es van reunir els millors pescadors de l’especialitat,  Joventut  i sènior.

Aquesta vegada el temps va acompanyar i vam tenir una jornada de pesca amb bon temps i bona mar. una festa de l’esport de la pesca desenvolupada amb gran companyonia i perfectament organitzada.

Felicitar els campions, sobretot a aquests joves que pugen amb gran força, prova d’això són els llocs 11 i 15 obtinguts per Edgar Dalmau i Xenia Janer en la general absoluta, Xenia juntament amb Mª Amelia van ser les dues representants femenines en el campionat, esperem que per als pròxims campionats s’animin a participar més dones .